Новини Державної податкової служби

08 Грудня, 2023 р., 09:10
Днями у Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбулася  чергова «гаряча лінія» щодо питань застосування Закону України від 30 червня 2023 року  №3219 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та законів  України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» та інших податкових новацій. На запитання платників податків відповідав начальник управління податкового аудиту Віктор Притула.
20 Листопада, 2023 р., 19:48
Нещодавно в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області в. о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслан Цвігун під час сеансу «гаряча лінія» поспілкувався із додзвонювачами щодо податкового законодавства в умовах воєнного стану.
14 Листопада, 2023 р., 13:06
Відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Тернопільській області відповідно до інформації, розміщеної на офіційному вебсайті НАЗК, інформує про те, що обмеження на користування Реєстром декларацій за межами країни існують лише в рф, Китаї, Пакистані, Афганістані та Ірані. Також певні обмеження запроваджені деякими КНЕДП (наприклад Кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг «Державна податкова служба» (далі – КНЕДП ДПС) для використання електронного підпису на деяких ресурсах).
07 Листопада, 2023 р., 16:08
Територіальним громадам Тернопільської області
06 Листопада, 2023 р., 11:04
Головне управління ДПС у Тернопільській області інформує, що Інформаційно-довідковий департамент (далі – ІДД) здійснив оновлення, актуалізацію програмного та апаратного забезпечення Контакт-центру ДПС, що надало змогу фізичним та юридичним особам отримати нові послуги:
03 Листопада, 2023 р., 11:35
Податкові надходження до місцевих бюджетів області протягом січня-жовтня цього року склали 7 млрд 293,7 млн гривень. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження зросли майже на 1,5 млрд грн або на 25 відсотків.
31 Жовтня, 2023 р., 15:20
Днями у Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбулася Інтернет-конференція спільно з інформаційним порталом 0352.ua на тему «Як не отримати статус ризикового платника ПДВ». В онлайн режимі з платниками спілкувалася начальниця управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Тернопільській області Наталія Стецько.
19 Жовтня, 2023 р., 15:08
Нещодавно в. о. начальника управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області Віктором Орнатовським проведено сеанс телефонного зв`язку «гаряча лінія»  щодо отримання громадянами податкової знижки. 
16 Жовтня, 2023 р., 09:51
На сьогодні важливо для суб’єкта господарювання бути поінформованим щодо змін податкового законодавства, можливостей сплати податків онлайн, впровадження нових сервісів від ДПС. Саме на цю тематику і відбулася «гаряча лінія», під час якої заступниця начальника Марія Мельник відповіла на запитання платників податків.
11 Жовтня, 2023 р., 14:41
У Головному управлінні ДПС у Тернопільській області під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія» платники податків отримали відповіді щодо особливостей повернення на довоєнну систему оподаткування. На запитання платників податків відповідала заступниця начальника управління – начальниця відділу адміністрування податку на прибуток, неприбуткових установ і організацій та спрощеної системи оподаткування управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС у Тернопільській області Ольга Кондратюк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь