Оголошення

13 Серпня, 2024 р., 10:32
Запрошуємо ВПО на онлайн заходи, де представники різних міністерств і Офісу Омбудсмана нададуть відповіді на всі питання які у вас виникають, починаючи від виплати допомоги на проживання, вступу дітей до закладів освіти, постановки на квартирний облік, закінчуючи компенсацією за пошкоджене або зруйноване майно.
12 Серпня, 2024 р., 09:32
Щиро вітаю вас з прекрасним святом – Днем молоді!
06 Серпня, 2024 р., 08:54
Прийміть найщиріші вітання із величним Християнським святом Преображення Господнього.  Нехай це світле свято принесе вам щастя і радість, а Господь ніколи не залишає ваші домівки та наповнить серця добротою, любов’ю, щирістю і теплом! Молимось, щоб усі негаразди та біди залишили нашу неньку-Україну і кожну українську сім’ю. Нехай сила Христова допоможе нашим захисникам і захисницям у нелегкій боротьбі з ворогом, укріпить їх духовно і тілесно, збереже від небезпек та дарує швидку Перемогу.
02 Серпня, 2024 р., 14:36
Запрошуємо ВПО на онлайн заходи, де представники різних міністерств і Офісу Омбудсмана нададуть відповіді на всі питання які у вас виникають, починаючи від виплати допомоги на проживання, вступу дітей до закладів освіти, постановки на квартирний облік, закінчуючи компенсацією за пошкоджене або зруйноване майно. Буде проведено 20 зустрічей, однак кожен з вас може обрати тематику, яка зацікавила і обрати одну або декілька дат. 👉Зареєструватися можна за посиланням (https://bit.ly/4bXZieQ). Перед початком заходу на електронну адресу відправлять детальну програму та посилання для підключення через Zoom. Список тем для обговорення нижче:
19 Липня, 2024 р., 10:33
Відповідно до листа Івано-Франківської філії Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (далі – Концерн РРТ) від 16.07.2024 № 522 інформуємо, що на РТС Лозова Центру технічної експлуатації м. Тернопіль Івано-Франківської філії Концерну РРТ заплановано проведення робіт з обстеження стану висотної споруди станції. У зв'язку з цим буде тимчасово призупинено трансляцію телевізійних та радіомовних програм з 11 години 23
19 Липня, 2024 р., 10:24
Згідно з повноваженнями, наданими органам місцевого самоврядування пунктом 12.3 статті 12 Податкового кодексу України (далі – Кодекс), сільські, селищні, міські ради в межах своїх повноважень приймають рішення про встановлення місцевих податків та зборів та податкових пільг зі сплати місцевих податків і зборів до 15 липня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосовування встановлюваних місцевих податків та/або зборів, та про внесення змін до таких рішень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь