Новини

11 Березня, 2024 р., 16:40
Сьогодні, 11 березня 2024 року, у Товстенській громаді відбувся похорон солдата, стрільця 1-го стрілецького відділення 3-го стрілецького взводу 2-ої стрілецької роти в/ч А7167 - Романа СКОРЕВИЧА. Рідні воїна, односельці, священнослужителі, військовослужбовці, представники влади, побратими та друзі гідно провели вірного сина України в останню дорогу. Поховали Героя під звуки військового оркестру у його рідному селі Устечко. Від імені усієї громади приносимо щирі співчуття рідним та близьким нашого Захисника.  Вічна шана та слава Герою!
05 Березня, 2024 р., 11:28
Відповідно до пункту 8 Прикінцевих положень Закону України “Про Державний бюджет України на 2024 рік” з 1 березня 2024 року разом із щорічною індексацією пенсій здійснюється перерахунок пенсій, надбавок, підвищень та інших доплат до пенсій з урахуванням розміру прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб, встановленого на 1 січня 2024 року.             У зв’язку зі зростанням  прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб з              2093 грн до 2361 грн (на 268 гривень) Головним управлінням Пенсійного фонду України в Тернопільській області з 01 березня 2024 року проведено перерахунок складових пенсійних виплат, які базуються на розмірі прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність:
04 Березня, 2024 р., 17:04
Головне управління ДПС у Тернопільській області повідомляє, що Державна податкова служба України листом від 28.02.2024 № 5398/7/99-00-21-03-02-07 проінформувала про особливості оподаткування податком на додану вартість (ПДВ) операцій, які оподатковуються за ставкою 7 відсотків, зокрема, операцій з постачання лікарських засобів та медичних виробів; застосування податкових пільг при здійснені таких операцій; складання податкових накладних та відображення зазначених операцій у податковій звітності з ПДВ.
04 Березня, 2024 р., 17:01
Упродовж січня-лютого цього року працівники відділу реєстрації користувачів Головного управління ДПС у Тернопільській області видали громадянам 3334 сертифікати електронного цифрового підпису.
29 Лютого, 2024 р., 10:23
В лютому місяці робоча група комісії з питань призначення та виплати компенсації  витрат за тимчасове розміщення  внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг у Товстенській селищній раді здійснила суцільну перевірку за місцем проживання громадян даної категорії. Мета перевірки – з’ясувати чи дійсно ВПО проживають за вказаними адресами.
21 Лютого, 2024 р., 19:51
Постанова КМУ №110 від 02.02.2024 «Про реалізацію спільного із Всесвітньою продовольчою програмою Організації Об’єднаних Націй проекту стосовно додаткових заходів із соціальної підтримки осіб з інвалідністю з дитинства та дітей з інвалідністю»
20 Лютого, 2024 р., 10:02
Сьогодні, 20 лютого, в День пам’яті Героїв Небесної Сотні ми вшановуємо відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, відстоюючи права людини та майбутнє України. Небесна Сотня молиться за Україну. А ми молимося за них, – Героїв рідної землі. 
19 Лютого, 2024 р., 09:58
Сьогодні, 19 лютого, відзначається День Державного Герба України, який є свідченням нашої державної гідності та мужності. Золотий тризуб на синьому щиті – один із наших державних символів, в якому закодована сила української нації. Він уособлює боротьбу українців за незалежність та вільне майбутнє. 
15 Лютого, 2024 р., 11:55
Cьогодні, 15 лютого 2024 року, в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35 річниця виведення радянських військ з Афганістану. Війна в Афганістані – це трагедія, незагоєна рана. У серцях родин, які втратили найдорожче, вона не закінчиться ніколи. Війна, що тривала десятиліття, скалічила долі тисяч воїнів, багатьом коштувала життя…
14 Лютого, 2024 р., 09:24
Минає час та не минає біль від втрати. Війна — страшна, бо залишає після себе не лише зруйновані і спалені села та міста. Ця лиха сила приносить із собою багато горя та страждань, завжди бере у людства найбільшу ціну. Ми можемо навчитися миритися з усіма її наслідками, але навчитися жити «БЕЗ» - практично неможливо.  Сьогодні, 14 лютого 2024 року, минає річниця загибелі Героя України, Василя БАБІНЦЯ, 30.08.1980 року народження, жителя селища Товсте, який загинув під час виконання бойового завдання по відбиттю агресії російської федерації в районі населеного пункту Золотарівка Луганської області, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок. Сильний, чесний, розумний, працьовитий та відданий своїй Батьківщині - саме таким він залишиться в нашій пам’яті. Сьогодні всі, хто знав і пам'ятає Василя, згадують його добрим словом і тихою молитвою. Спочивай з миром! Герої не вмирають! Вони назавжди в наших серцях! Низький уклін близьким та рідним воїна!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь