Новини

19 Лютого, 2024 р., 09:58
Сьогодні, 19 лютого, відзначається День Державного Герба України, який є свідченням нашої державної гідності та мужності. Золотий тризуб на синьому щиті – один із наших державних символів, в якому закодована сила української нації. Він уособлює боротьбу українців за незалежність та вільне майбутнє. 
15 Лютого, 2024 р., 11:55
Cьогодні, 15 лютого 2024 року, в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35 річниця виведення радянських військ з Афганістану. Війна в Афганістані – це трагедія, незагоєна рана. У серцях родин, які втратили найдорожче, вона не закінчиться ніколи. Війна, що тривала десятиліття, скалічила долі тисяч воїнів, багатьом коштувала життя…
14 Лютого, 2024 р., 09:24
Минає час та не минає біль від втрати. Війна — страшна, бо залишає після себе не лише зруйновані і спалені села та міста. Ця лиха сила приносить із собою багато горя та страждань, завжди бере у людства найбільшу ціну. Ми можемо навчитися миритися з усіма її наслідками, але навчитися жити «БЕЗ» - практично неможливо.  Сьогодні, 14 лютого 2024 року, минає річниця загибелі Героя України, Василя БАБІНЦЯ, 30.08.1980 року народження, жителя селища Товсте, який загинув під час виконання бойового завдання по відбиттю агресії російської федерації в районі населеного пункту Золотарівка Луганської області, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок. Сильний, чесний, розумний, працьовитий та відданий своїй Батьківщині - саме таким він залишиться в нашій пам’яті. Сьогодні всі, хто знав і пам'ятає Василя, згадують його добрим словом і тихою молитвою. Спочивай з миром! Герої не вмирають! Вони назавжди в наших серцях! Низький уклін близьким та рідним воїна!
08 Лютого, 2024 р., 14:45
На виконання завдань Тернопільської обласної військової адміністрації в роботі Товстенської селищної ради впроваджується система електронного документообігу АСКОД. З цією метою начальником відділу діловодства, контролю та організаційної роботи Олесею Хом'як з ініціативи селищного голови Івана Проданика 07-08 лютого 2024 року проведено навчання: перший етап - з керівництвом селищної ради та керівниками структурних підрозділів, другий - із спеціалістами, в тому числі відповідальними за ведення діловодства в кожному з підрозділів.
07 Лютого, 2024 р., 11:48
Інфографіка
07 Лютого, 2024 р., 11:26
Урядом 26 січня 2024 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України „Деякі питання соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих категорій осіб” (далі – Постанова № 94 ) задля підтримки внутрішньо переміщених осіб, зокрема сімей, в яких є особи, які потребують продовження виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам. Постановою передбачено:
05 Лютого, 2024 р., 16:27
Сьогодні, 05 лютого 2024 року, відбулась нарада при селищному голові Івану Проданику з керівниками структурних підрозділів селищної ради, а також комунальних установ та підприємств. На нараді розглянуто вказівку Бучацької окружної прокуратури від 26 січня 2024 року щодо усунення порушень вимог кримінально-виконавчого законодавства при виконанні покарань, не пов'язаних з позбавленням волі. Селищний голова наголосив на необхідності своєчасного виконання документів.
31 Січня, 2024 р., 16:12
У м. Славутич Вишгородського р-ну Київської області діє соціально-психологічний центр. Установа надає послуги ветеранам війни, учасникам бойових дій, учасникам війни, особам з інвалідністю внаслідок війни, членам родин ветеранів та членам сімей загиблих на загальнодержавному рівні.
29 Січня, 2024 р., 10:45
Сьогодні, 29 січня, Україна відзначає День пам’яті Героїв Крут − студентів, які полягли у бою на Чернігівщині в 1918 році. Цей подвиг став символом героїзму української молоді у боротьбі за незалежну Україну. Ці юнаки стали для нас прикладом для наслідування. Взірцем патріотизму, любові та самовідданості Батьківщині. Історія, нажаль, повторюється - сьогодні ми продовжуємо тримати оборону від російської навали.І ми обов'язково витримаємо! Обов'язково переможемо!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь