Новини

24 Січня, 2024 р., 15:56
Сексуальне насильство пов'язане з конфліктом
23 Січня, 2024 р., 18:44
Програма Academy4UA пропонує дізнатися більше про законодавство та політику ЄС під час тримісячного онлайн-курсу.
16 Січня, 2024 р., 15:31
Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання. Які варіанти професійного розвитку ви б хотіли обрати у цивільному житті? З якими викликами та перешкодами очікуєте при цьому зіткнутися? Наскільки ефективні, на вашу думку, державні інституції, які мають сприяти професійному та кар’єрному розвитку ветеранів у цивільному житті, та що потрібно поліпшити у роботі таких інституцій? Щоб долучитися до опитування, дайте відповіді на запитання в анкеті – https://veteranfund.com.ua/opytuvannia/
05 Січня, 2024 р., 15:47
Шановні жителі Товстенської громади! Щиро вітаю вас з Водохресним святвечором! Сідаючи сьогодні за стіл до Святої вечері, вознесімо наші молитви за кожного воїна, за перемогу над агресором, за мир на нашій рідній землі, за полеглих Героїв, які віддали своє життя за наше з вами вільне майбутнє. Нехай наша молитва буде почута. Хай світло Різдвяної зірки зігріє кожного українського воїна, який щодня, щогодини та щохвилини боронить Україну та весь світ.
05 Січня, 2024 р., 10:45
⚠️До уваги всіх учасників дорожнього руху та жителів Товстенської громади.
25 Грудня, 2023 р., 15:58
Сьогодні, 25 грудня 2023 року, минає перша річниця з дня загибелі уродженця села Лисівці, старшого солдата, стрільця стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальону в/ч А3283 – СОБЧИШИНА Володимира Ярославовича.  Захисник України, вірний військовій присязі, виявивши стійкість і мужність, загинув у бою за нашу Батьківщину поблизу населеного Бахмутське Донецької області. Похований в м. Кривий Ріг. Володимир був справжнім патріотом, мав велике українське серце, йому боліла доля України і тому він не міг дозволити окупанту топтати нашу землю. Життя людини є безцінним, душа – безсмертна, а пам’ять про Героя – ВІЧНА.
25 Грудня, 2023 р., 09:24
Шановні жителі громади! Нинішнє святкування одного із найсвітліших та найулюбленіших українцями свят – історичне. Вперше за багато століть Україна святкує Різдво разом з усім християнським світом.  Тож прийміть найщиріші вітання з Різдвом Христовим! Нехай із першою різдвяною зіркою у ваш дім зійде Боже благословення, яке стане запорукою миру, достатку, надії та впевненості, здійсняться найзаповітніші мрії. 
22 Грудня, 2023 р., 15:15
Сьогодні, 22 грудня 2023 року, під головуванням селищного голови Івана Проданика відбулося пленарне засідання чергової сесії Товстенської селищної ради. Сесія розпочалася з Гімну України та вшанування пам’яті загиблих за Україну Героїв та усіх, хто постраждав від зброї ворога.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь