Новини

01 Жовтня, 2023 р., 09:57
Цього року ми вперше відзначаємо День захисників і захисниць не 14, а 1 жовтня, у свято Покрови Пресвятої Богородиці. Дату перенесено у звʼязку з переходом на Новоюліанський стиль календаря.
01 Жовтня, 2023 р., 09:32
Шановні жителі Товстенської громади! Щиро вітаю вас з Міжнародним днем музики! Можливо, хтось помилково вважає, що війна – не час для музики та пісень. Але, насправді, часто саме патріотичні музичні твори вели у бій, допомагали впоратися з емоціями в найскрутніші часи та піднімали бойовий дух. А українці – одна із самих співочих націй у світі, тож не дивно, що наші музиканти та виконавці не лише пішли боронити країну зі зброєю в руках, а й отримали новий поштовх для творчості.
01 Жовтня, 2023 р., 07:33
Дорогі освітяни! Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників освіти. Праця вчителя, вихователя, наставника є мистецтвом за покликом серця. Щодня, зустрічаючи учнів і вихованців, ви даруєте їм тепло і щирість вашої душі, сприяєте розвитку їхніх талантів, інтелектуальних, творчих та фізичних здібностей, формуванню цінностей та вихованню відповідальних громадян України. Завдяки вашим зусиллям, для дітей наполегливо й послідовно прокладається стежина з країни дитинства до широкої дороги життя.
01 Жовтня, 2023 р., 07:30
1 жовтня у нашій країні відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади. Ця дата – чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни та праці, пенсіонерам за вагомий внесок в розбудову країни, добросовісну працю. 
30 Вересня, 2023 р., 10:47
Сьогодні, 30 вересня, минає друга річниця, як відійшла у вічність шанована людина, мудрий керівник та наставник, дбайливий господарник  - Фрич Ігор Васильович. Він був по-справжньому мудрою і щирою людиною, чудовим організатором, займав активну громадянську позицію. Для багатьох він слугуватиме прикладом для наслідування, адже завжди переймався проблемами рідного села, допомагав, ніколи не стояв осторонь чужих проблем та бід, мав відкрите та добре серце.
30 Вересня, 2023 р., 07:55
Щороку 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек.  Незважаючи на впровадження в життя нових комп’ютерних технологій, книга і сьогодні залишається найнадійнішим джерелом інформації. І як би не змінювався навколишній світ, професія бібліотекаря була і залишається потрібною. Кожний, хто завітає до бібліотеки, може отримати душевний спокій, втіху в печалі, моральне оновлення, а ще - знання.
29 Вересня, 2023 р., 16:18
Сьогодні, 29 вересня, напередодні Дня захисника та захисниць України, яке цього року уперше відзначають 1 жовтня, заступник селищного голови Ольга Копчук, начальник відділу соціального захисту населення Михайло Харук, старости старостинських округів Товстенської селищної ради разом з представниками 4-відділу Чортківського РТЦК та СП (м. Заліщики) відвідали могили воїнів Товстенської громади, які віддали своє життя за Україну. Героїчні подвиги наших захисників назавжди залишаться в народній пам'яті, а самовідданість та віра в Перемогу надихатимуть нас і надалі, додають сил та наснаги йти вперед та перемагати! Низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю загиблих.  Слава Україні! Героям слава!
29 Вересня, 2023 р., 16:16
Сьогодні, в Міжнародний день людей похилого віку в комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Товстенської селищної ради відбулися заходи за участю заступника селищного голови Ольги Копчук.
27 Вересня, 2023 р., 15:19
27 вересня 2023 року під головуванням селищного голови Івана ПРОДАНИКА – голови комісії з захисту прав дітей Тевстенської селищної ради, відбулося чергове засідання комісії з захисту прав дитини Товстенської селищної ради. Розглянуто 1 питання, що стосується порядку участі одного з батьків, який проживає окремо, у вихованні дитини. По даному питанні прийнято відповідне  рішення в інтересах дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь