Новини

09 Вересня, 2023 р., 11:00
Шановні працівники організацій і установ фізичної культури і спорту, тренери, спортсмени, ветерани та шанувальники спорту! Прийміть найщиріші вітання із Днем фізичної культури і спорту!
09 Вересня, 2023 р., 09:47
Сьогодні, 9 вересня 2023 року, минає рік з дня загибелі у російсько-українській війні військовослужбовця, старшого сержанта Мокрицького Анатолія Степановича. Народився він 20 серпня 1987 р. у с. Шипівці. Навчався в Харківському юридичному інституті і від 2014 року кілька років поспіль служив в АТО за контрактом. Коли почалось повномасштабне вторгнення в Україну, повернувся із Польщі. І вже 27 лютого став на захист Батьківщини. Був командиром відділення взводу снайперів однієї з бригад. Загинув в бою за Харківщину. Похований в рідному селі Шипівці.
07 Вересня, 2023 р., 16:26
Сьогодні, 07 вересня, минає річниця загибелі відважного Героя України, жителя смт Товсте - Романа ДАНИЛЮКА. Річниця гіркої розлуки, вічного жалю і світлої пам'яті. Йдуть у засвіти найкращі…Ті, кому б творити Україну, продовжувати рід український, бути нашим майбутнім. Натомість вони стають нашою історією. Героїчною пам’яттю і вічним болем…
07 Вересня, 2023 р., 15:14
Сьогодні, 7 вересня 2023 року, у Товстенській громаді провели в останню дорогу молодшого сержанта, нашого земляка Євгенія КАЗЮКА, який віддав своє життя за Україну. Вшанувати пам'ять Героя прийшли рідні, близькі, представники влади, духовенство, односельці, друзі та військовослужбовці.
07 Вересня, 2023 р., 08:34
З метою вшанування пам'яті Євгенія Казюка, який загинув під час російсько-української війни, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, 07 вересня 2023 року оголошено Днем жалоби на території Товстенської селищної ради відповідно до розпорядження селищного голови від 06 вересня 2023 року № 141-од.
06 Вересня, 2023 р., 12:00
06 вересня в Україні відзначається професійне свято – День адміністратора центру надання адміністративних послуг. Сьогодні хочу привітати з професійним святом увесь колектив адміністраторів Центру надання адміністративних послуг Товстенської селищної ради.  Прийміть щиру вдячність за сумлінну працю, високий професійний рівень, самовіддачу та результативність у виконанні фахових обов’язків.
03 Вересня, 2023 р., 10:56
У першу неділю осені своє професійне свято відзначають сміливі, ініціативні, наполегливі у досягненні поставленої мети, креативні люди, які змогли налагодити та розвивати власну справу -  підприємці. 
01 Вересня, 2023 р., 13:09
Сьогодні в усіх школах Товстенської громади відзначають День знань. А загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Садки цього дня ще й святкує свій «золотий» ювілей — 50-річчя від дня відкриття школи.
01 Вересня, 2023 р., 09:04
Сьогодні у День знань перший дзвоник лунає в Товстенській громаді. На шкільних подвірʼях дитячий сміх і серйозні розмови - розпочинається новий 2023-2024 навчальний рік в умовах повномасштабного вторгнення. Прикро, що всі наші особливі дні в календарі також позначені відбитком великої війни, але цьогоріч розпочинаємо навчальний процес ще сильнішими, більш підготовленими до різних викликів та загартованими.
30 Серпня, 2023 р., 14:02
Твої командири чекають на тебе.  З нас — бойова підготовка, повне забезпечення та західна техніка. З тебе — залізна мотивація вчитися та бажання їб*шити русню.  Єдність, братерство та легендарні битви — гарантуємо. Служба в Третій Штурмовій стане найкращими роками твого життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь