Новини

28 Червня, 2023 р., 12:12
Шановні жителі та гості Товстенської громади! Прийміть найщиріші вітання з нагоди державного свята – Дня Конституції України!  Рівно 27 років тому наша держава отримала Основний Закон, який визначив незалежний, демократичний, європейський шлях розвитку нашої держави та який гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі. 
28 Червня, 2023 р., 07:44
Вчора, 27 червня 2023 року селищний голова Іван Проданик взяв участь у загальних зборах Всеукраїнської Асоціації об'єднаних територіальних громад, що відбулись у смт Великі Бірки. 
23 Червня, 2023 р., 15:04
Шановні державні службовці! Щиро вітаю вас з Днем державної служби України!
20 Червня, 2023 р., 13:38
З метою вшанування пам'яті Віктора Куби, який загинув під час російсько-української війни, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, 21 червня 2023 року оголошено Днем жалоби на території Товстенської селищної ради відповідно до розпорядження селищного голови від 20 червня 2023 року № 101-од (додається).
14 Червня, 2023 р., 21:38
Внаслідок ганебної війни проти України велика кількість наших громадян опинилася у важких життєвих ситуаціях та потребують соціальної та професійної адаптації. Одним із шляхів зміцнення довіри у громадян та досягнення соціальної єдності можуть стати соціальні програми, що спрямовані на підвищення конкурентоспроможності на ринку праці. З цією метою наш заклад пропонує низку спеціальностей з урахуванням регіонального контенту, що особливо актуально для внутрішньо переміщених осіб. Університет надає можливість перекваліфікуватися під регіональні особливості, що значно полегшить пошук роботи для внутрішньо переміщених осіб, а також для тих, хто втратив місце роботи через повномасштабне вторгнення росії. Харківський національний автомобільно-дорожній університет (ХНАДУ) має багаторічний досвід роботи в сфері освіти, як для випускників 11 класів і коледжів, так і для освіти дорослих (післядипломна освіта). Ми маємо необхідні ресурси та освітні програми для підготовки висококваліфікованих спеціалістів з технічних та гуманітарних дисциплін. Окрему увагу адміністрація університету приділяє освіті в дистанційному (on-line) форматі. Студенти мають можливість переглядати актуальний розклад занять через сайт або додаток, а також продивлятися записи лекцій, які викладачі заздалегідь записують на випадок відключення світла або ракетного обстрілу України.
09 Червня, 2023 р., 14:10
   Як вберегтися від мобільного шахрайства! Без мобільного телефону важко уявити сучасну людину. Мобільний телефон дозволяє, не виходячи з дому, зробити замовлення в онлайн-магазині, кафе, оплатити комунальні платежі, оформити соціальну допомогу, або замовити довідку тощо. Але, крім цього, телефон дає можливість шахраям ошукати громадян.
06 Червня, 2023 р., 22:32
Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини, у межах наданих законодавством повноважень? здійснюється моніторинг додержання прав і свобод людини і громадянина. Крім того, відповідно до статті 3 Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини», метою парламентського контролю, який здійснює Уповноважений, зокрема, є сприяння правовій інформованості населення.
06 Червня, 2023 р., 12:40
Всіх українських журналістів вітаємо з професійним святом! 
04 Червня, 2023 р., 18:52
Сьогодні, 4 червня, Україна вшановує пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Війна забирає життя не лише у дорослих, а й у дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь