Новини

08 Серпня, 2023 р., 15:08
Сьогодні, 08 серпня 2023 року, відбулася робоча зустріч селищного голови Івана ПРОДАНИКА з начальником управління головної інспекції ГУНП в Тернопільській області підполковником поліції Віталієм КОЛЦУНЯКОМ та начальником відділу поліції №4 (м. Заліщики) Чортківського районного відділення поліції ГУНП в Тернопільській області підполковником поліції Віталієм ГАРКАВЦЕМ. У ході зустрічі розглянуто питання щодо взаємодії з поліцейськими і місцевим населенням та їхньої співпраці. Також обговорено перспективи запровадження поліцейського офіцера громади - ПОГ. Висвітлено питання щодо шахрайських схем на території області та правила безпеки з метою запобіганню вчинення цієї категорії злочинів.
04 Серпня, 2023 р., 14:11
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з метою підвищення обізнаності громадян щодо небезпечності сказу для тварин та людей, а також інформування стосовно профілактики сказу – здійснення щорічної вакцинації домашніх тварин
02 Серпня, 2023 р., 11:05
Викликай мобільну бригаду соціально-психологічної допомоги, щоб отримати безкоштовну допомогу професійного психолога(-ині) та соціального працівника(-ці).
01 Серпня, 2023 р., 20:53
В неділю, 30 липня 2023 року, у Ворвулинській гімназії відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Котузяка Федора Степановича — випускника цієї гімназії, який загинув 08 липня 2022 року, захищаючи свободу та незалежність України. Встановили її на фасаді Ворвулинської гімназії.
01 Серпня, 2023 р., 12:24
Працівниками комунального підприємства «Товстеблагоустрій», у компетенції якого послуги зі збору, сортування, транспортування сміття тощо, проводиться встановлення пластикових контейнерів для збору твердих побутових відходів нового зразка.
27 Липня, 2023 р., 22:38
Торгівля людьми - сучасна форма рабства, яка становить загрозу життю та безпеці громадян. Постраждалі від цього злочину опиняються в особливо вразливому становищі, зазнаючи експлуатації у різних формах та проявах. Існує безліч ризикових факторів, сьогодні розповідаємо про найпоширеніші з них.
27 Липня, 2023 р., 12:18
Сьогодні, 27 липня 2023 року – нова дата, за якою цього року вперше святкують своє професійне свято медичні працівники України.
25 Липня, 2023 р., 20:51
Дзвінок до поліції – це перша дія в екстреному випадку домашнього насильства. Працівники поліції мають вжити всіх заходів, аби надати нагальну допомогу у вашій ситуації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь