Новини

15 Вересня, 2023 р., 14:15
Замовити електронну довідку з QR-кодом в Пенсійному фонді України можна в будь-який зручний час. Документи доступні на вебпорталі електронних послуг https://portal.pfu.gov.ua/.
14 Вересня, 2023 р., 16:02
Людина жива доти, доки про неї пам’ятають. Тому ми маємо передати спогади про наших захисників та їх подвиги майбутнім поколінням, навчити їх цінувати те, що вони мають та навчити боротися за краще майбутнє, за свою долю.
14 Вересня, 2023 р., 14:43
Вчора, 13 вересня 2023 року, громадська організація “Міжнародний Координаційний Центр Ветеранів Війни”, Товстенська селищна рада, КУ «Центр надання соціальних послуг» Товстенської селищної ради, КНП «Товстенська селищна лікарня» Товстенської селищної ради– підписали Меморандум про співпрацю і партнерство.  Меморандум спрямований на зміцнення співпраці на благодійних, освітніх та культурних платформах, а також на підтримку інвалідів, ветеранів війни й інших громадян, які потребують допомоги.
13 Вересня, 2023 р., 13:35
✅   З метою охорони здоров'я тварин та людей і забезпечення виробництва якісної та безпечної продукції, спеціалістами ветеринарної медицини з початку вересня до кінця листопада місяця проводиться осіння диспансеризація тварин, які утримуються в особистих підсобних господарствах населення.
12 Вересня, 2023 р., 21:38
Сьогодні, 12 вересня 2023 року, в залі засідань Товстенської селищної ради відбулася нарада при селищному голові за участю державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Олександра Олійника та начальника Заліщицької ДПІ Головного управління ДПС в Тернопільській області Ігоря Глухманюка.
11 Вересня, 2023 р., 15:37
Важко говорити про те, якою ціною Україна протистоїть ворогові. Боляче говорити про втрати, коли із життя йдуть зовсім молоді люди, у яких попереду було ціле життя… На превеликий жаль, повномасштабна війна в країні, яку приніс на нашу землю горе-сусід, триває, несучи за собою величезні втрати, забираючи життя справжніх патріотів своєї Батьківщини. Нам залишається лише пам’ять, світла пам’ять про Героїв, які ціною власного здобувають Перемогу!
09 Вересня, 2023 р., 23:27
Вчора, напередодні Дня фізичної культури і спорту, в Товстенській громаді відбувся турнір з міні-футболу між командами "Товстенська селищна рада", "КНП Товстенська селищна лікарня", "Вчителі закладів освіти" та "Старости- депутати". Серед гравців були як досвідчені спортсмени, так і аматори.
09 Вересня, 2023 р., 11:00
Шановні працівники організацій і установ фізичної культури і спорту, тренери, спортсмени, ветерани та шанувальники спорту! Прийміть найщиріші вітання із Днем фізичної культури і спорту!
09 Вересня, 2023 р., 09:47
Сьогодні, 9 вересня 2023 року, минає рік з дня загибелі у російсько-українській війні військовослужбовця, старшого сержанта Мокрицького Анатолія Степановича. Народився він 20 серпня 1987 р. у с. Шипівці. Навчався в Харківському юридичному інституті і від 2014 року кілька років поспіль служив в АТО за контрактом. Коли почалось повномасштабне вторгнення в Україну, повернувся із Польщі. І вже 27 лютого став на захист Батьківщини. Був командиром відділення взводу снайперів однієї з бригад. Загинув в бою за Харківщину. Похований в рідному селі Шипівці.
07 Вересня, 2023 р., 16:26
Сьогодні, 07 вересня, минає річниця загибелі відважного Героя України, жителя смт Товсте - Романа ДАНИЛЮКА. Річниця гіркої розлуки, вічного жалю і світлої пам'яті. Йдуть у засвіти найкращі…Ті, кому б творити Україну, продовжувати рід український, бути нашим майбутнім. Натомість вони стають нашою історією. Героїчною пам’яттю і вічним болем…

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь