Новини

06 Грудня, 2023 р., 10:12
Дорогі захисники України!  Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!  Від щирого серця вітаю вас з Днем Збройних Сил України! 
05 Грудня, 2023 р., 15:35
5 грудня у світі відзначається Міжнародний день волонтера – свято людей, які безкорисливо простягають руку допомоги ближньому, які, піклуючись про щастя іншого, знаходить своє власне.  Сьогодні для українців слово «Волонтер» набуло нового звучання і значення. Волонтери стали янголами-охоронцями військових, внутрішньо переміщених осіб, дітей та всього українського народу.
04 Грудня, 2023 р., 17:49
01 грудня 2023 року в приміщенні Товстенської селищної ради відбулася робоча зустріч селищного голови Івана Проданика з працівниками Чортківського районного сектору № 1 філії ДУ «Центр пробації» в Тернопільській області. У ході зустрічі було проведено аналіз співпраці за 2023 рік, обговорено основні аспекти щодо співпраці з новоутвореними організаціями. Також  особлива увага  зверталась на забезпечення проведення ефективної соціально-виховної  роботи  із суб’єктами пробації, зокрема неповнолітніми, під час здійснення наглядової пробації та реалізації  пенітенціарної пробації, надання  засудженим усіх необхідних соціальних послуг.
01 Грудня, 2023 р., 19:36
Відзначення цього дня має одну велику мету — привернення уваги до проблем людей з інвалідністю та захисту їхніх прав, гідності та добробуту.
01 Грудня, 2023 р., 12:05
Шановні працівники прокуратури! З нагоди вашого професійного свята прийміть сердечні вітання та слова щирої вдячності за особистий вклад кожного із вас у благородну справу зміцнення законності та правопорядку.
28 Листопада, 2023 р., 11:00
Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Акція в Україні розпочинається 25 листопада в Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок. 
25 Листопада, 2023 р., 21:11
Сьогодні, 25 листопада 2023 року, в День пам’яті жертв голодоморів в Україні, селищний голова Іван Проданик, працівники Товстенської селищної ради та жителі громади вшанували пам’ять про мільйони жертв українського народу, схилили голови перед тими, хто потрапив у грізні жорна тоталітарного режиму, кого забрала голодна смерть.
21 Листопада, 2023 р., 10:12
Шановні жителі Товстенської громади! Щиро вітаю вас із Днем Гідності та Свободи! Цей день – особлива дата в історії України. 10 років тому, 21 листопада 2013 року, українці вийшли на Майдан Незалежності, щоб відстояти свою гідність та свободу. Цей протест став початком Революції Гідності, яка змінила хід історії України. Ми знову стоїмо – міцно, впевнено та рішуче! Бо Україна - це земля, де завжди панували гідність та свобода, які жоден ворог не зміг у нас відібрати, не зміг знищити, не зміг сплюндрувати!
20 Листопада, 2023 р., 19:58
Путівник для ветеранів і членів їхніх родин у межах системи надання психологічної, медико-психологічної, психіатричної допомоги. Збірник напрацювань і адаптованих матеріалів з досвіду діяльності Гарячої лінії кризової підтримки Українського ветеранського фонду.
20 Листопада, 2023 р., 19:51
Платник податків має можливість надіслати запит про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та фондами соціального та пенсійного забезпечення за даними органів ДПС за формою F/J1300204 (далі – Запит) через меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини Електронного кабінету.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь