Новини

22 Грудня, 2023 р., 09:03
Шановні працівники енергетичної сфери!  Вітаю вас із професійним святом − Днем енергетика!  Ваша професія пов’язана з постійним ризиком, часто несе особливу небезпеку, вимагає пильності, великих знань й високих професійних навичок. Всі ми є свідками, як водночас, під час, безпрецедентних ракетних атак, енергетична система України продемонструвала справжню стійкість, а енергетики працювали цілодобово, щоб відновити електропостачання.
20 Грудня, 2023 р., 09:07
20 грудня, на одному із рубежів боротьби Запорізького напрямку, загинув уроженець смт Товсте, який певний час проживав в с. Ворвулинці - ОБОДЯК Ігор Романович, 23.02.1984 року народження. На жаль, ця війна забирає найкращих, професіоналів своєї справи, які готові захищати незалежність нашої держави ціною власного життя. 
15 Грудня, 2023 р., 12:00
Шановні працівники суду! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Ви присвятили своє життя важливій справі — служінню правосуддю. Законами України та Конституцією на вас покладено велику відповідальність утвердження верховенства права, забезпечення прав і свобод людини.
14 Грудня, 2023 р., 12:27
Шановна громадо! Сьогодні, 14 грудня 2023 року, ми вшановуємо героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Це була катастрофа планетарного масштабу.  Страшному лиху мужньо та самовіддано протидіяли люди – майже мільйон людей рятували світ від ядерної катастрофи. 
14 Грудня, 2023 р., 09:43
Комісією з питань призначення та виплати компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг у Товстенській селищній раді  продовжуються обстеження місця та умов  проживання внутрішньо переміщених осіб, які поселилися в нашій громаді.  В грудні місяці комісія завітала до переселенців, які проживають  в селах Дорогичівка та Слобідка. Обстежено п’ять сімей.  Під час спілкування з переселенцями члени комісії надали консультації та роз’яснення щодо оформлення допомог та компенсацій. Обговорено проблемні питання.
11 Грудня, 2023 р., 09:23
8 грудня 2023 року Верховна Рада України підтримала одразу три євроінтеграційних ініціативи.
10 Грудня, 2023 р., 00:45
Свято Миколая – свято надії і віри у краще майбутнє. З особливим нетерпінням чекають цього дня діти, які сподіваються на здійснення заповітних мрій. Проте не всі мають можливість отримати подарунки від своїх рідних...   З нагоди свята Святого Миколая солодкі подарунки було роздано дітям військовослужбовців, які зараз захищають нашу державу від ворога та учасників АТО. Також дарунки від святого Миколая отримали дітки, які особливо цього потребують. Це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Не були забуті і родини загиблих Захисників. Їм теж було надано солодкі пакунки. А дітки загиблих Героїв нашої громади отримали ще й цікаві іграшки від інтернет-магазину дитячих іграшок «Oblachko toys».
07 Грудня, 2023 р., 09:16
Шановні колеги - працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, шановні депутати!💙💛 Прийміть найщиріші вітання з нашим професійним святом – Днем місцевого самоврядування. Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт нашої громади.
06 Грудня, 2023 р., 17:45
Сьогодні, 06 грудня 2023 року, в День Збройних сил України, селищний голова Іван ПРОДАНИК привітав наших захисників. Іван Васильович від імені громадськості подякував військовослужбовцям за захист, стійкість та незламність, за військову професійну майстерність, віддану працю, спрямовану на зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки держави, старанність і сумлінне виконання службових обов'язків. Слава Збройним Силам України! Слава Україні! Героям Слава!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь