Новини

30 Серпня, 2023 р., 14:00
Оголошуємо набір до Третьої штурмової бригади! Ми кришили російські війська на Київщині та десантувалися в оточений Маріуполь, штурмували окупанта на Запоріжжі, переможним маршем заходили у Херсон та тримаємо оборону Бахмуту. Наші командири — азовські ветерани. Наші бійці — досвідчені та фахові військові. Ти знатимеш і вмітимеш усе, що повинен і навіть більше. Наші інструктори та міжнародні стандарти підготовки зроблять з тебе профі. А в міцному військовому побратимстві ти знайдеш своїх.
29 Серпня, 2023 р., 21:08
Дорога громадо!  Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського від 24 серпня 2023 року № 517/2023 за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно) нашого Героя, жителя с. Садки - ГУРМУСА Богдана Івановича, старшого солдата.
29 Серпня, 2023 р., 13:58
Сьогодні, 29 серпня, у День пам’яті захисників України відбулось  покладання квітів до могили "Борцям за волю України" за участі представників Товстенської селищної ради. Вони вшанували загиблих героїв, захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої країни.
29 Серпня, 2023 р., 10:25
14 липня 2023 року Верховна Рада України ухвалила Закон України «Про внесення змін до статті 73 Кодексу законів про працю України». Закон передбачає перенесення дати трьох державних свят:
29 Серпня, 2023 р., 10:14
Сьогодні, 29 серпня, в День пам’яті захисників України, ми віддаємо шану захисникам, які, боронячи нашу Батьківщину, віддавали своє життя за її свободу та незалежність.
28 Серпня, 2023 р., 10:21
Шановні мешканці та гості громади! Щиро вітаю вас зі святом Успіння Пресвятої Богородиці! Хай це свято надихає всіх нас до праведного життя та вселяє віру в Перемогу.Молімося за Україну, за Мир, ставимося з добром до ближніх, щоб наша країна була обдарована Всевишнім милістю, Миром та процвітанням. 
25 Серпня, 2023 р., 15:39
24 серпня 2023 року в селищі Товсте відбувся благодійний концерт до Дня Незалежності України «Незалежній Україні слава нині і вовік!»🇺🇦. Захід був організований сектором культури управління освіти, культури, молоді і спорту Товстенської селищної ради.
25 Серпня, 2023 р., 09:00
23 серпня 2023 року в смт Товсте відбувся благодійний забіг "Наближаємо ПЕРЕМОГУ" на підтримку Збройних Сил України. Мета його - підтримати спортивний дух жителів громади, зібрати кошти на допомогу ЗСУ та подарувати миті радості дітям. 
24 Серпня, 2023 р., 15:38
23 серпня 2023 року в День Державного прапора України, в рамках проєкту "Поліцейський офіцер громади", Товстенська громада отримала за сприяння голови Національної поліції України Івана ВИГІВСЬКОГО, голови Тернопільської обласної військової адміністрації Володимира ТРУША і начальника Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Сергія ЗЮБАНЕНКА автомобіль Renault Duster, який буде працювати в межах Товстенської громади, допомагаючи поліцейському офіцеру виконувати функції правопорядку.
24 Серпня, 2023 р., 09:26
Шановні жителі Товстенської громади! Сьогодні ми вдруге зустрічаємо День незалежності у стані повномасштабної війни, яка стала для всіх нас часом переосмислення і усвідомлення. Усвідомлення того, що, лише відкинувши суперечності, досягнувши миру в душі і об’єднавшись, ми можемо врятувати країну. І в жодному разі ми не маємо права забути, якою ціною живемо сьогодні, працюємо та маємо можливість обіймати своїх дітей та онуків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь